|
Post by mariakowski on Jul 20, 2015 7:31:52 GMT 1
Jankos na streamie mówił, że on nawet jednego meczu nie zagra. Ot taki wymóg, żeby posiadali kogoś na ławce rezerwowych.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jul 20, 2015 9:34:48 GMT 1
Wątpie żeby kontraktowali kogoś z innego kontynentu, tylko po to żeby siedział na ławie, są bliżsi playerzy, obstawiam że go sprawdzą i jak będzie lepszy to Steve na pewno usiądzie tym bardziej, że to najsłabsze ogniwo w teamie. Jak by mieli toplanera wyższych lotów to by na pewno byli dużo wyżej. Niestety zawsze co przegrywają, to widzę że Steve feeduje :-(
|
|
|
Post by mariakowski on Jul 20, 2015 10:11:36 GMT 1
Tylko powtarzam co wczoraj Jankos mówił, pytanie po co on miałby ściemniac Zresztą sami zobaczymy co z tego będzie.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jul 20, 2015 10:13:47 GMT 1
myślę że dopóki nie będzie decyzji na 100% nie chcą steva morale podkopywac ;p
Ostatnio słyszałem, przy wymianie Overpowa co się działo. Podobno dostał informację że woolite wylatuje, a następnego dnia jego wywalili ;p więc szybko się może sytuacja zmienic.
|
|
|
Post by ostmaz on Jul 20, 2015 15:22:58 GMT 1
No przeciez nie powie na streamie ze wywalaja topa z teamu jak nie bylo zadnego oficjalnego komunikatu Jest zawodnikiem a nie managerem, ma grac
|
|
|
Post by martyyy on Jul 20, 2015 19:24:59 GMT 1
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jul 20, 2015 19:48:11 GMT 1
Z nowym patchem słyszałem że Veigar jest OP (Kapelusz ma pasywke mocniejszą) i jest bardzo mocny
|
|
|
Post by martyyy on Jul 20, 2015 19:56:59 GMT 1
Meta AP teraz jest .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jul 20, 2015 20:08:08 GMT 1
Ogólnie też tak uważam. Czyli to co Viktorek lubi najbardziej
|
|
|
Post by martyyy on Jul 21, 2015 23:06:29 GMT 1
Vuznar moze Akali?
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jul 22, 2015 7:13:11 GMT 1
Muszę poszukac jakiś nowych champów, wpadłem trochę w rutyne i przez to gorzej gram :-(
|
|
|
Post by martyyy on Jul 22, 2015 9:35:46 GMT 1
Nie panikujcie dzis po wbiciu na summonsers, nowy HUD is in da house. Troche na poczatku dziwnie, ale zmienil sie tylko wyglad. Nie wiem czy byla opcja w menu: uzyj kolejnego abilitiesa po zakonczeniu poprzedniego. To chyba ma pomoc w razie, gdu ktos klikal za szybko po sobie abilitiesy i cancelowal je .
|
|
|
Post by mariakowski on Jul 22, 2015 9:51:09 GMT 1
Mańku nie przejmuj się, znam to uczucie. Miałem kiedyś identycznie, zdałem sobie sprawę że gram odtwórczo. Przeszło mi jak zmieniłem trochę podejście do gry. Zamiast grac żeby wygrac, zacząłem grac aby się czegoś nauczyc lub cos wynieśc z rozgrywki. Wtedy nawet przegrane mecze zaczęły mnie cieszyc i zajawka powróciła A ogarnięcie nowych czempionów jak najbardziej pomaga
|
|
|
Post by martyyy on Jul 22, 2015 10:42:29 GMT 1
No nie na darmo w high elo malo graja Brandem. Popronuje pograc TF. Ma global utli zmieniajacy fighty lub robiacy dobre ganki. Ma point-click pewny stun lub slow. Brand ma same skillshoty prawie, a stun jest mocno niepewny. A ze lubisz plajsy to TF jest idealny, bierzesz ghosta, zeby ktos po ulcie nie spierdolil ci spod karty .
|
|
|
Post by ostmaz on Jul 22, 2015 10:46:45 GMT 1
TF props, tylko trzeba uwazac (napewno ban fizz). Ze swojej strony polecam tez Varusa (zdaje sie Vuznar nim kiedys gral), narazie zagralem nim na midzie 2 razy i wydaje mi sie ze jest bardzo safe i bardzo skutecznym pickiem (tylko wtedy jakies AP top by sie przydal)
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jul 22, 2015 11:09:36 GMT 1
TF chętnie nim pogram, ale Fizz, na pewno perma ban ma wtedy. Varus jest git, ale nigdy nie mam pewności czy będzie jakiś champ AP. Boję się zrobic AD team wtedy łatwo przegrac. A Varusa bardzo lubię.
|
|
|
Post by mariakowski on Jul 22, 2015 11:19:54 GMT 1
Propsuję TF. Jak będziesz wykorzystywał jego ulta, tak jak wychodzi Ci to z teleportem, to mamy ich już w early
|
|
|
Post by martyyy on Jul 22, 2015 11:26:53 GMT 1
A moze Zyra mid? Wraca do lask, w NA graja nia w CS. Poza tym jest dobra vs Fizz .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jul 22, 2015 11:38:15 GMT 1
Hmmm, Zyra też chętnie. Czyli Zyra + TF to sprawdzenia ;-)
Próbowałem wczoraj z ignite, ale uważam że z TP mam lepszy impact na grę od początku do końca.
|
|
|
Post by martyyy on Jul 22, 2015 14:01:45 GMT 1
TF z TP moze byc, Zyra to potrzebuje bariery, heala lub exhaust. A Bran to moze jeszcze ghost, ignite malo skuteczny na niemobilnych czempach.
|
|