|
Post by ostmaz on Mar 12, 2015 8:46:21 GMT 1
Witam, Wczorajszego dnia LOL mnie przerosl, mam dosc, nie mam juz nerwow i cierpliwosci na ta gre, podliczylem plusy i minusy grania w lolka i niestety bilans wypadl blado. Idzie wiosna, ladna pogoda szkoda czasu i nerwow na granie. Z tego miejsca dziekuje za wszystkie wspolne wieczory na summoners rift i zycze powodzenia! Moze kiedys jeszcze wpadne na jakiegos normalka ale nie sadze zeby bylo to w najblizszym czasie. Prosze nie plakac nie umieram, bede wpadal na forum Pozdr
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 12, 2015 8:54:30 GMT 1
Witam,
Panie nie pitol ! Po prostu nie graj solo queue tylko graj z nami w piątki raz w tygodniu na lajcie i tyle ;D Rozumiem że z trolami źle się gra itp, mnie też to mocno wnerwia. Ale raz w tygodniu dla relaxu można coś pyknąć ;-)
W ogóle nie da się przestać grać ;D czyli w coś i tak będziesz pykać.
Ja osobiście będę chciał dać szansę Heroes Of the Sotrm jak wyjdzie.
Fajnie mnie się w to grało, nie ma farmienia, jest mocno uproszczony, skupia się bardziej na team compie i taktyce, niż na samych itemach czy farmieniu mobków, dzięki czemu rozgrywka jest bardziej dynamiczna. Jak trafi ci się Moron nie musisz się męczyć 30-40 minut w grze, tylko do 20, bo tyle trwają średnio.
Mam nadzieję że nie pójdziesz na reteirment na dobre, tylko ograniczysz się do pykania z nami i też dasz szansę HoTs w swoim czasie :-D
|
|
|
Post by martyyy on Mar 12, 2015 9:04:10 GMT 1
Jol Ostmaz, miekka bulo. Czy myslisz, ze Floyd byla tak dobry zawsze? Nie mam na mysli zawodowych walk, nie zaczynaja od razu od nich. Gdyby byl takim mieczakiem, to nie byloby walki stulecia . A i nie gadaj o rowerze, najezdziles sie rok temu .
|
|
|
Post by ostmaz on Mar 12, 2015 9:07:41 GMT 1
Dokladnie, nie jezdzilem bo siedzialem i gralem w ta skurwiala gre
|
|
|
Post by martyyy on Mar 12, 2015 9:13:14 GMT 1
Jak nie grales to i tak siedziales w internecie, nie to co dwa lata temu, ech to bylo cos. Rower i 4pak .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 12, 2015 10:23:39 GMT 1
Raz w tygodniu możesz się poświęcic dla nas i pyknąc ;D A rower w resztę dni ;-)
|
|
|
Post by martyyy on Mar 12, 2015 10:29:21 GMT 1
A rower w reszte dni moze stac w garazu
|
|
|
Post by mariakowski on Mar 12, 2015 16:53:40 GMT 1
Popieram Vuznara. Ta gra ma w sobie jakiś magiczny składnik, który potrafi Cię wyprowadzic z równowagi jak żadna inna gra. Szczególnie jeśli gra się w nią sporo. Aczkolwiek myślę, że nie warto podejmowac takich kategorycznych decyzji i zostawic sobie furtkę na ten jeden wieczór w tygodniu żeby zakręcic bekę i poklikac sobie w dobrym towarzystwie I rower niech Ci lekki będzie! P.S. Teoretycznie mam już dostęp do HoTs, ale żeby w niego zagrac muszę się dostac do mojego konta battlenet
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 12, 2015 20:16:26 GMT 1
Jak czytałem PS, chciałem napisac że z Martym tylko macie, ale sobie powiedziałem, a sprawdzę moje battle net konto, patrze i też mam dostęp ;oo
|
|
|
Post by martyyy on Mar 13, 2015 8:17:35 GMT 1
No wszyscy maja juz, Beta zrobila sie open od jakiegos czasu.
Co do magicznego skladnika, to jest niemoc wygrania meczu, mimo ze wiesz o tym, ze jestes lepszy od przeciwnika. Plus meska duma i chec rywalizacji, faceci nie lubia przegrywac.
|
|
|
Post by barabasz79 on Mar 14, 2015 21:46:09 GMT 1
Greg spujż jak my gramy, na luzie 2 razy w tygodniu
|
|
|
Post by martyyy on Mar 16, 2015 21:46:50 GMT 1
Nic nie chce mowic, ale Ostmaz zakupil pro sluchawy i myszke... Do FB raczej nie sa zbytnio potrzebne Razery .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 17, 2015 7:12:27 GMT 1
Mam nadzieję że dotrą do czwartku, bo powiedział że będzie je testowac jak dojdą ;-)
|
|
|
Post by martyyy on Mar 17, 2015 7:54:38 GMT 1
Powinny spokojnie dotrzec.
|
|
|
Post by ostmaz on Mar 17, 2015 8:46:18 GMT 1
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 17, 2015 9:09:18 GMT 1
Lol, to juz chyba nie fart jakiś ;p No ale cóż, to nie jest niestety gra, gdzie sam możesz zboostowac team. Jak ci się trafią lewi gracze, to dupa. uważam że dopiero od golda zaczyna być normalnie.
|
|
|
Post by martyyy on Mar 17, 2015 10:17:51 GMT 1
Ostmaz, bo nie masz jeszcze pro sprzetu in da house .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 17, 2015 10:59:09 GMT 1
|
|
|
Post by martyyy on Mar 17, 2015 12:29:58 GMT 1
LOL a ja nie kupie myszki
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 17, 2015 12:55:23 GMT 1
Bo kupowałeś w zeszłym roku ;D Ja ostatni raz kupowałem mysz z 5 lat temu Może dawniej.
|
|