|
Post by vuznarmaniek on Nov 23, 2015 15:53:33 GMT 1
Ostatnio stwierdziłem że straciłem motywacje do gry w LoLa, po 3 latach grania bez żadnych przerw.
Chciałbym żeby bardziej zbalansowali ten patch. Bo niestety irytuje mnie że jest jeden Olaf, albo jakiś bruiser i mid/late game, 3 osoby muszą go bić a żeby zabić. I z takim nie da się wygrać 1v1 nie ważne jakiego outplaya się zrobi.
Poza tym czekam aż będzie już nowy team finder, gdzie się zaznacza pozycje i gra i będzie można grac solo rankedy w każdą ilość graczy. Wtedy też mniej troli będzie według mnie. Mam 2gie konto i powinniśmy móc spokojnie razem grac.
I muszę trochę odsapnąć.
Z tego co widzę to i tak każdy mniej gra i nie ma co na siłę się męczyć.
|
|
|
Post by mariakowski on Nov 23, 2015 16:01:33 GMT 1
Pewnie, że tak. Mi się nawet przyjemniej wraca do tej gry, jak robię sobie dłuższe przerwy. Dla odmiany zapraszam na Hotsa albo Rocket League
|
|
|
Post by martyyy on Nov 23, 2015 20:45:57 GMT 1
Jak wbije diament tez robie przerwe. No ale predzej w truskawe go wbije pewnie niz w lolku .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Dec 11, 2015 9:15:47 GMT 1
Ja jeszcze tylko diablo 3 przejdę (jestem w akcie drugim) ;p i wracam do feedu.
Widzę że Martyyy z Ostmazem i z Barabaszem jesteście na dobrej drodze do wejścia do golda :-)
|
|
|
Post by martyyy on Dec 11, 2015 11:16:06 GMT 1
Diablo 3 nuda niestety, skonczylem w pare dni. Ale ponoc dodatek wiele zmienil i patch ktorys co wyszedl po nim.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Dec 11, 2015 11:29:03 GMT 1
Ogólnie gram na expert na najwyższym poziomie i niestety zero wyzwania, takie proste że aż nie dobrze się robi, ale jestem ciekaw fabuły i cinematicsów, bo zawsze fajne mieli ;-D
I jak już kupiłem to chcę skończyc, dodatek poczekam aż stanieje ;D
1szy akt poleciał w 2-3 godziny, a drugi wczoraj dopiero zacząłem, niestety nie mam za dużo czas na granie, więc się schodzi.
Dla mnie najgorszy jest brak wyzwania, wchodzę jak w masło i zero oporu :-( Nawet bosowie są tak prości że niestety 90% czasu to biegam żeby znaleźć wejścia i przejścia, a tak to same moby się prawie zabijają o mnie. I nie da się włączyć trudniejszego poziomu ;-(
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Dec 11, 2015 11:32:53 GMT 1
W między czasie SC2 też zrobiłem, tam naprawdę mega cinematics są, Protosi nudni dla mnie nie lubię nimi grac, ale naprawdę warto było się przemęczyc, fajny story line i mega filmiki :-)
|
|
|
Post by martyyy on Dec 11, 2015 12:59:38 GMT 1
Ale story i filmiki za taka kase . Wole lolkowac feedowac .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Dec 11, 2015 13:02:43 GMT 1
Potrzebna odskocznia mnie była, jeszcze w między czasie strzelam heady w CSa ;D
Skończę tylko diablo to wracam i będziemy mordowac.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Dec 14, 2015 13:14:44 GMT 1
spalony zasilacz sprawił że powróciłem wcześniej niż zakładałem, i przyznaję że było fajnie :-) jak graliśmy 5 to na prawdę fajnie się gra i nie ma troli i jest team play i jak tylko będę znowu to dam znać.
|
|
|
Post by mariakowski on Dec 14, 2015 21:04:13 GMT 1
Dawaj, dawaj. Będzie okazja, żebym mógł popisac się kunsztem Lee sina
|
|
|
Post by barabasz79 on Dec 18, 2015 19:03:29 GMT 1
Mariakowski naprawde dobrze gra le sinem
|
|
|
Post by martyyy on Jan 25, 2016 18:11:32 GMT 1
Dalem tutaj, zeby nie robic nowego tematu. Moje konto Martyyy zopstalo shackowane, nie mam do niego dostapu, mail nawet mi zmienili, nie wiem jak . Sprawa u Rito...
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 25, 2016 18:23:18 GMT 1
Dobrze że masz Gragasa ;D
|
|
|
Post by martyyy on Jan 25, 2016 19:08:00 GMT 1
Ale nie mam checi do gry.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 25, 2016 20:19:48 GMT 1
Bo się tiltujesz jakimiś nubami na solo que, ostatnio też miałem 2 kolesi co feedowali, Cho gath na top i thresh na bot, ale cóż nie będę się wkurzał na grę bo kolesie mi popsuli. Nie wina gry ani moja, ale przegrywac też trzeba
|
|
|
Post by martyyy on Jan 26, 2016 10:16:59 GMT 1
K...a tyle skinow, runek itp. Rito napisal, ze nie widzi sladow kradziezy konta. WTF przeciez go nie sprzedalem na allegro, a moze trzeba bylo, za skiny wzialbym kasiore dobra, bo liga to . No ale zalamka ech.
|
|
|
Post by ostmaz on Jan 26, 2016 10:36:30 GMT 1
Lol ja bym tego tak nie zostawil, te konto jest za duzo warte - niech dochodza
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 26, 2016 10:45:31 GMT 1
Jak nie widac śladów włamania, niech ci zmienią hasło itp, zresetują hasło i login, podadzą na oryginalnego maila z zeszłego tygodnia. Wystarczy że hasło ci zmienią i login na stary, albo nowy i nawet na maila podesłali. Ja też bym tego nie zostawił.
|
|
|
Post by martyyy on Jan 26, 2016 11:53:05 GMT 1
No nie zostawilem, odpisalem im . Nawet support rito tiltuje mnie .
|
|