|
Post by vuznarmaniek on Jun 6, 2014 7:18:31 GMT 1
Pewnie Długyyy będzie to w 5 osób bym chciał żebyśmy zrobili ranked team i pograli. Trochę denerwuje mnie jak dostajemy team z kolesiami bez 30 lvlu, albo kolesi z goldow platyn itp. Bo matchuje nas przez MMR graczy. A tak to MMR teamu będzie się liczył i po placementach, powinno równe teamy nam dawać. Byśmy zagrali 1szą na rozgrzewkę (Ja chciałbym tą Riven na suppie sprawdzić ) A później byśmy zrankedowali. Zanim zaczniemy grać placementy, też chciałbym żebyśmy wtedy ustalili kto na jakiej pozycji chciałby grać i jaki target postaci, żebyśmy też spróbowali jakiegoś team composition zrobili. Dajcie Długiemu namiary na to forum, on pewnie chętnie się zarejestruje ;D
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jun 6, 2014 7:33:12 GMT 1
Ja bym proponował ustawienie:
ADC - Michał (Caitlyn, Tristana, Ashe) Supp - Maniek (Zyra, Annie) Mid - Grzesiek (Annie, Swain, Ewentualnie Ryba ;P) Jungle - Martyyy (Jarvan, Vi) Top - Długi (Malphite, i ?. ...
|
|
|
Post by martyyy on Jun 6, 2014 13:51:01 GMT 1
Zobaczymy, takie tez przyspawanie do linii to troche nuda . Ja lubie czasem feednac na midzie . A i z Ostmazem odkrylismy wczoraj uroki 3 vs 3 .
|
|
|
Post by ostmaz on Jun 6, 2014 13:51:47 GMT 1
Ja bym wolal mida uniknac malo champow i ogolnie malo gram mida. Chyba ze sytuacyjnie np. zalokowany Zed u rywala wtedy na mida wejdzie wukong i rozjedzie go jak walec albo AP top/jungla w naszej druzynie i jakis squischy AP u rywala wtedy chetnie Talon
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jun 6, 2014 17:43:40 GMT 1
Okiej, to zobaczymy jak będziemy online. Ogólnie chodzi mi o dzisiejszą 1szą grę na przykład, nie na cały czas, bo ja też bym szału dostał na midzie ale żeby jakiegoś team compa zrobić, nie koniecznie 30 sec przed lockowaniem. Albo przy pytaniu gdzie kto idzie jest gdziekolwiek i później wychodzi że 1szy nie wie co brać ;P
|
|