|
Post by mariakowski on Apr 10, 2015 15:50:04 GMT 1
|
|
|
Post by martyyy on Apr 11, 2015 19:17:02 GMT 1
Brawo! Ja sie otrzasnalem tez z tilta i kupilem 10 browarow .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Apr 12, 2015 9:49:12 GMT 1
A mnie się udało wbic do platyny 2 wreszcie ;D Do mojego celu jeszcze 2 dywizje w góre ;D
|
|
|
Post by ostmaz on Apr 15, 2015 23:22:38 GMT 1
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Apr 16, 2015 6:34:06 GMT 1
Mieliście bardzo fajny team comp szczerze powiedziawszy. Zupełnie taki, jak nasz może wyglądac w piątek co do jednego champa ;D Najlepsze według mnie są mecze o włos, człowiek ma największą satysfakcję z takiego wina.
Ja do tej pory Jaram się meczem, co grałem z Mariuszem i wygraliśmy mimo że nam niszczyli już Nexusa. Zupełnie jak Uol kiedy wygrał z Fnaticiem ;D I takie mecze się pamięta !
|
|
|
Post by ostmaz on Apr 16, 2015 8:00:50 GMT 1
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Apr 16, 2015 9:11:22 GMT 1
Mam wrażenie, że runy koleśma uniwersalne,bo dopiero wbił na przykład 30 lvl albo szkoda mu było IP na runy póki co. A jeżeli chodzi o build to jest wszystko zgodnie z recomended items. Nie wiem dlaczego RITO łezkę daje jako core item.
|
|
|
Post by ostmaz on Apr 16, 2015 9:25:55 GMT 1
Bardziej mi chodzilo o to jak bez ladu i skladu kupowal/sprzedawal itemy przy powrotach do bazy A runy ma tak uniwersalne ze ja mam 8 stron a takich jakich on uzywa to nie tyle nie mam ustawionych co nawet nie mam kupionych i nie wiedzialem ze takie sa (mana regen na zoltych? plaski health na markach? wtf)
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Apr 16, 2015 9:35:37 GMT 1
Well, koleś który nie czytał tylko kupował na pałe ;p Ja na 1szym koncie miałem podobnie więc się nie śmieje. Ogólnie tragedii nie było, jak na rankeda no to trochę kicha że tak robi. Tak na oko mnie to wygląda że chciał zrobic maskę. ale stwierdził że za często umiera więc na zhonye się zdecydował i sprzedał czasami się tak zdarza ;p Nie mam co go bronic, bo wisi mi on, ale sam build jest nie najgorszy, runy tragiczne. Umiejętnośc grania champem, nie widziałem ;p Ale taki combo mi by mi pasował ;D
|
|
|
Post by ostmaz on Apr 16, 2015 9:42:25 GMT 1
Moze pomylil, trudno. Niestety na tym poziomie takie ananasy trafiaja sie w kazdej grze, wiec nie ma co narzekac tylko sie przyzwyczaic i nauczyc jakos kierowac takich ludzi i wygrywac mimo to, mi niestety narazie to idzie srednio
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Apr 16, 2015 11:09:38 GMT 1
Carry carry i jeszcze raz carry ;D Niestety w niskim elo, nigdy nie można liczyc na team. Chce się wyjśc z ligi, musisz wykierowac ! :-)
|
|
|
Post by ostmaz on Apr 17, 2015 8:21:57 GMT 1
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Apr 17, 2015 9:00:48 GMT 1
Lol, może ktoś musiał iśc afk z jakiegoś powodu i stwierdzili że surrender będzie szysbszy ;p
|
|
|
Post by martyyy on Apr 17, 2015 9:08:23 GMT 1
Dialog po meczowy byl w stylu, poddalismy co ez to gej itp. A ze mieli pre-made, to poszlo gladko.
|
|
|
Post by martyyy on Apr 21, 2015 19:29:25 GMT 1
Przed chwila gralem z tzw smurfami, tzn wedlug nich samych. Obaj z platyny: Talon i Graves. Talon zrobil dmg, ale robil takie engage ze nawet brazy tak nie graja. Sam na 3 lub 4. Malo tego, jak nie mielismy inhibitora, to zamiast czekac broznic cokolwiek, poszedl zginal. No Graves za to zorbil dmg na posiomie supportow, czyli 13k GG. No coz gowna nie da sie skierowac . Gowno nieskierowalne
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Apr 21, 2015 21:17:03 GMT 1
Widzę że nadal stosujesz technikę, tracic dużo LP i Tilt Ftw. Ogólnie po 2 lostach z rzędu się nie ciągnie dalej, bo przegrywasz na własne życzenie. Po 2 lostach z rzędu ma się nikłe szanse na wina, przez własne na stawienie na stawienie.
Czasami nie da się wykierowac. Też czasami takie akcje są że team throw robi. Nawet w wyższych ligach. Poza tym, this is only a game, więc tak na prawdę nie ma się czym przejmowac i irytowac.
|
|
|
Post by martyyy on May 22, 2015 7:49:43 GMT 1
|
|
|
Post by ostmaz on May 22, 2015 8:23:02 GMT 1
Lol martyy jaki kat nice Swoja droga ich Fizz i Jax łacznie najebali 100 CS w pol godziny wtf
|
|
|
Post by martyyy on May 22, 2015 8:59:51 GMT 1
Heimer cisnal go na lanie, ale i tak mial mniej smierci niz cebula . A Jax byl od poczatku dziwny, zbieral na leb wszystko i nie cofal jak mial malo hp . Po poprzedniej grze bylem na tilcie i musialem sie odbic od dna. Ocena za gra malpa byla S+.
|
|
|
Post by mariakowski on May 22, 2015 11:42:00 GMT 1
Wp wp.
|
|