|
Post by vuznarmaniek on Nov 10, 2015 11:09:00 GMT 1
Nice :-) Dawno nie widziałem cię na Corkim tak btw.
Ogólnie też Gz Marciniakowi za srebro! Ogólnie Martyyy gdybyś mniej tiltował i emocjonalnie do tego podchodził i nie grał eksperymentalnymi pickami, tylko tymi najmocniejszymu to założe się że doszedłbyś do złota bez większych problemów.
Ale przez red streak który uskuteczniasz dośc często, sam sobie rzucasz kłody pod nogi.
|
|
|
Post by barabasz79 on Nov 10, 2015 22:48:59 GMT 1
Bez tilta spokojnie wchodzi sie do złota. Ja na poczatku rundy odrazu wszystkich mutuje. Znowu pnę sie do góry moim Teamo. Dzis wygrałem jako teamo jungler w dodatku 4 vs 5. Niech ktoś to przebije
|
|
|
Post by ostmaz on Feb 15, 2016 10:39:45 GMT 1
|
|
|
Post by martyyy on Feb 15, 2016 10:49:18 GMT 1
Nice Ostmaz, ale kto nie ma szczescia w soloq ma w milosci!
|
|
|
Post by mariakowski on Feb 15, 2016 11:25:09 GMT 1
Rozumiem, że grana była Heartseeker Vayne? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 15, 2016 12:00:28 GMT 1
Dobry strak, to ze mną żeś kończył streaka w 3 wygranych i wcześniej też 3 wygrałeś, a wczoraj żeś z podwojoną siłą na czerwono poleciał ;-D Nie miałeś Blitzcranka który cię mógł wykierowac ;pppp 3/17/16 (mniej więcej) łapka żadna nie trafiona i miałeś wtedy motywacje do kierowania ;-D
Ja bym się pochwalił grą gdzie Nexus nam został na 200 hp , obronisliśmy i Greg zrobił TP do ich bazy (tylko 2 żyło i nie dawaliśmy im wrócic do bazy, i wukong zatrzymany kiedy chciał backdoora zrobic) dobił wieże i zniszczył Nexusa. To była dopiero gra. każdy team fight przegrywaliśmy, bo schaco split pushował, blitzcrank (ja) nic nie trafiał łapką i jak Anka robiła engage w zasadzie 3v5 to nas ace robili a w tym czasie Schaco niszczył, wieże lub inhibitor, a oni nie potrafili skończyć mimo że mieliśmy 3 inhi na koniec zniszczone ;-D
To była gra, Grzesiek po takim performance musiał aż odsapnąć 5 minut bo cały się trząsł ;-D
|
|
|
Post by ostmaz on Feb 15, 2016 12:22:28 GMT 1
To byla ta gra matchhistory.euw.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUW1/2519719724/202332104?tab=overviewBylismy juz 10k do przodu, potem mega throw (jak w praktycznie kazdej grze w tym sezonie ) i jakos na koniec sie udalo Dynamic q jest dziwne, z reka na sercu wczoraj nie wiem jak musialbym grac zeby ugrac na zielono choc jedna gre wiecej. W kazdej grze lecial totalny stomp na kazdym lejnie, nawet jedna gra nie byla wyrownana, 0-10 dla enemy po 5 minutach w kazdej kuzwa grze Dawno nie czulem sie tak bezradny, kopany i opluwany na field of justice. Ale zero tiltu, dzis nadstawiam drugi policzek i zbieram wpierdziel dalej
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 15, 2016 12:29:15 GMT 1
Mnie się wydaje że teraz bardziej się liczy team play, przez długie spawny i brak możliwości kupowania wardów. Gorsza wizja, łatwiej o Throw w jungle. Jak gramy chociaż w 2 osoby i weźmiemy jakiś champów co mają synergie
Malphite + Anka czy coś w tym stylu, to na prawdę zupełnie inaczej się gra.
Jedną grę mieliśmy taką, że ja uważam że 5v3 wygraliśmy. Ty miałeś front line Trundle, Ja nadgryzałem ich Brandem ultem i pokiem, co umożliwiało sprzątanie Katarinie. W zasadzie tak zawsze wygrywaliśmy fighty. Graves feedował, a Sivir mimo Feeda przynajmniej przysłużyła się jako split push bo i tak w team fight nie robiła dmg i tylko gineła, a tak to przynajmniej zawsze schodziłoo do niej 1-2 osoby i był wyrównany fight.
|
|
|
Post by mariakowski on Feb 15, 2016 16:47:43 GMT 1
Natchnęliście mnie, aż może wreszcie rozegram placementy
|
|
|
Post by ostmaz on Feb 15, 2016 23:52:11 GMT 1
Dzis pochwale sie wjebaniem gry na team bez ADC Malo tego enemy bot lane Alistar/Sion w 15 minucie juz wchodzili nam botem do bazy zabijajac wszystko co probowalo im stanac na drodze
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 16, 2016 3:34:29 GMT 1
nie 1szy i nie ostatni raz :-p pamietam ze duo garen i Darius albo lux i nidale potrafili nas ograc. przewaznie tak sie dzieje przez nie docenienie przeciwnika. adc zajarany ze 2 champy nie range champy a juz zrobia all in to za pozno jest :-p a pozniej to juz behind jest i koniec. dive pod wieżą nawet moga zrobic z ulti alistara wiec nie mieli jak z tego wrócić.
|
|
|
Post by martyyy on Feb 16, 2016 11:07:59 GMT 1
Kolesie graja DuoQ Alistar/Sion tylko i maja 5-0 .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 17, 2016 7:17:56 GMT 1
Widziałem że Martyyyy wbiłeś golda. Wielkie gratulacje :-)
Teraz nie będzie wymówek, a bo oni byli z golda to nie gram z wami ;-D
|
|
|
Post by martyyy on Mar 17, 2016 9:31:51 GMT 1
e tam, oni byli z platyny
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 17, 2016 10:09:53 GMT 1
Dlatego chcę grac rankedy ;-D Bo jak gramy rankedy i mamy silvera w teamie, to tylko silver/gold będzie match up. A w normalach i diamenty się zdarzały ;-o
|
|
|
Post by mariakowski on Mar 17, 2016 10:29:21 GMT 1
Ja chyba nadal unranked jestem, to jeszcze większych noobów by wyłapało
|
|