|
Post by ostmaz on Feb 25, 2015 11:07:46 GMT 1
Zagralismy 2 gry na bocie i 2 razy bylo bardzo latwo, aczkolwiek w jednej grze z drugiej strony byl ap teemo wiec nie ma jej co liczyc. Potencjal jest duzy, duzo cc, damage duzy, mozemy smialo poprobowac wiecej w Piatek, nie jest powiedziane ze po zmianach veigar bedzie zly Moja opinia jest najwazniejsza bo nie jestem na tilcie, wiec patrze obiektywnie na sprawe zamiast wylewac nieuzasadniony hejt
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 25, 2015 11:20:49 GMT 1
Bardziej mi chodziło o opinie Grega jako lane partner, który musi się męczyc. I jak jest badziewny support to najlepszy ADC może nie wykierowac lini. jeżeli chodzi o cały team, to w sumie opinia w mid/late game jest też ważna. Jednak ciężko coś wywnioskowac po 2 stompach i mid i late game, były jedno stronne, i w zasadzie jakim support bym nie był, to nie było żadnego impactu na grę według mnie.
|
|
|
Post by ostmaz on Feb 25, 2015 11:33:25 GMT 1
Tez mnie ciekawi jak by sie sprawdzil z takiej bardzo rownej 40-50 minutowej grze. Ale im dalej w las tym silniejszy, wiec jesli bylby jakis dobry tank na top/jungle to nie widze powodu zeby mial sie nie sprawdzic, wrecz przeciwnie Wczoraj w challenger series Polacy grali na Origen gdzie byl tez veigar supp, mozna zobaczyc ponizej: origen.gg/2015/02/challenger-series-week-2-matches/
|
|
|
Post by martyyy on Feb 25, 2015 12:17:07 GMT 1
Na tilcie czlowiek jest obietywny i ma bardziej analityczny umysl! A poza tym to ADC sie nie meczy, wlacza auto AA i idzie na obiad .
|
|