|
Post by vuznarmaniek on Feb 20, 2014 11:49:08 GMT 1
Planuje odblokować sobie Cassiopee, z przeznaczeniem Mid/Support. Co o niej myślicie? Ona ma duży Haras z trucizny, odkrywa teren i ma slowa. Dodatkowo jej ult, może ze stunować dużo osób Ma przyzwoity dmg. Poke może być też niezły.
|
|
|
Post by Barabasz on Feb 20, 2014 13:11:29 GMT 1
świetna synegria z moim midlinerem / suportem Ziggsem, plan mi się podoba ;D
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 20, 2014 13:31:33 GMT 1
Ona fajną synergie by złapała jako support do Teemo. Teemo zatruwa, a jej skill nie CD jak się bije zatruty cel. Czyli spam idzie i to robi konkretny dmg. Ewentualnie Twitch też zatruwa, to można by spróbować takie combo.
Jeszcze Singed truje, ale to już inna bajka, nie wiem czy jest jeszcze jakiś champ co zatruwa.
|
|
|
Post by martyyy on Feb 20, 2014 13:38:31 GMT 1
Cassiopea jest dobra na linie. Pozniej niestety w team fightach odsatje mocno od najsilniejszych midlanerow. Dobra jest pewnie na soloq, kiedy druzyny nie maja zgrania. W zestawie juz raczej nie bedzie tak dobrze sie spisywac. Ma mala mobilnosc, zero ucieczki i latwo dogowac jej skille. Wiem, bo gralem przeciw niej pare razy. To moja opinia . Wydaje mi sie, ze jest wielu leszych mid/supportow. Chociazby veigar .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 20, 2014 13:49:51 GMT 1
Hmmm, nigdy nie miałem z nią takiego problemu, przeważnie przede mną uciekali. Poza tym ma chmurę ze slowem + ult stun. Do tego na supp będę miał sprinta z talismana.
Veigar mnie się nie podoba, bo on bez ulta nie robi dmga za specjalnego. Nie jest zły, ale mnie nie pasuje jego gameplay.
Myślę że raz mogę z nią spróbować może 2 i się zobaczy jak to wygląda. Brakuje mi 2k IP pktów do niej.
|
|
|
Post by martyyy on Feb 20, 2014 14:09:14 GMT 1
Jak chcesz, to Twoje IP. Decyzje podjales z tego co widze, wiec nie ma co ciagnac dyskusji .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 20, 2014 14:18:38 GMT 1
Kiedyś nią grałem i Pamiętam że nie źle się nią grało.
A tak piszę, może jeszcze jakieś ciekawe pomysły wpadną. Chwilowo nie mam pomysłu na inną postać.
Kto nie próbuje ten nie wie ;p
|
|
|
Post by martyyy on Feb 20, 2014 14:28:12 GMT 1
Za tyle samo jest Orianna, ktorej ult i tarcza przydaje sie w teamfightach bardziej niz trucizny, czy chmura, ktroa mozna latwo ominac. Nidalee do pokowania pod wiezami, anivia, ktora tez ma swoje plusy i wydaje sie byc lepsza niz cass. Gragas!!!!
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 20, 2014 14:41:56 GMT 1
Gragasa i Anivie mam, niestety mi nie leżą. Anivia jeszcze nie jest zła, i pewnie niedługo będę jej próbował na midzie (jako supp niestety jest za słaba). Nidale według mnie w late gamie jest słaba, żadnego CC. Jeżeli chodzi o Orianne, też nią grałem i to całkiem sporo na poprzednim servie i niestety lamiłem. Dobra jest, ale chyba za trudna dla mnie niestety. Może kiedyś jeszcze wrócę do niej. Przy jakiejś rotacji ją spróbuje, ale wiem że słabo nią mi szło to na razie nie będę jej odblokowywał.
|
|
|
Post by martyyy on Feb 20, 2014 14:52:17 GMT 1
Ok, to chyba temat wyczerpany .
|
|
|
Post by barabasz79 on Feb 20, 2014 15:13:59 GMT 1
I are like pani wężowa głowa !! ;D
|
|
|
Post by martyyy on Feb 24, 2014 23:42:13 GMT 1
No to masz tydzien na wyprobowanie jej zanim kupisz .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 25, 2014 7:45:35 GMT 1
buahahha widzę właśnie, będę mógł sobie nią wcześniej pograć
|
|
|
Post by barabasz79 on Feb 25, 2014 15:46:38 GMT 1
Ja mogę pograć 26.02.2014 od 16:45 -> 20:00, palec pod budkę bo za minutkę buda się zamyka palców nie przymyka
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 25, 2014 16:11:34 GMT 1
Hmmm zobaczę, bo na 19:00 ze znajomymi jesteśmy ustawieni. Ewentualnie może będę wcześniej, ale to jutro będę wiedział.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 26, 2014 9:57:33 GMT 1
Jeszcze mało nią zagrałem, ale na midzie jest mocna i nawet w lategame była nie zła. Ale jako support jednak jest nędzna. Sądziłem że ma większy dmg, ale bez itemów jest za mały. Sam ult to jednak za mało.
|
|