|
Post by ostmaz on Mar 20, 2015 12:42:00 GMT 1
Chcialbym dzis to wyprobowac, moge grac nim ja albo ktos na duo bot wszystko jedno. Mam wrazenie ze na ta chwile ten champ to ukryty OPek, jest tak tankowy i ma tyle CC ze moim zdaniem nie ma mozliwosci zeby nie zadzialal na suppie
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 20, 2015 13:38:57 GMT 1
Jestem tego samego zdania, jak był kiedyś w darmowej rotacji próbowałem go na supie i jest mega. Tyle CC to chyba nikt nie ma. Chętnie bym nim zagrał, ale niestety nie mam go w mojej talii, więc mogę się zgłosic na ochotnika na ADC :-)
|
|
|
Post by mariakowski on Mar 20, 2015 14:22:33 GMT 1
Chętnie popatrzę czy Wam to wyjdzie. Teoretycznie mógłby byc genialny w tej roli, aczkolwiek dopiero jak zobaczę to uwierzę
|
|
|
Post by martyyy on Mar 20, 2015 15:30:55 GMT 1
A ja wpadne wyrownac szanse na linii i feedne przeciwnikow. Wiadomo jestem na tilcie.
|
|
|
Post by barabasz79 on Mar 21, 2015 8:02:12 GMT 1
Nautilus imba support do kilz0r na lini
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 21, 2015 13:51:42 GMT 1
Ogólnie też mnie się Nautilus podobał na lini Chyba go kupię sobie za IP, do jungle go chciałem i na supp ;D
|
|
|
Post by martyyy on Mar 21, 2015 14:43:44 GMT 1
Wszystko dzieki nowej myszcze i podkladce .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 21, 2015 15:09:49 GMT 1
Gdyby nie takie ważne elementy, wczoraj nie było by tylu winów ;p
|
|
|
Post by ostmaz on Mar 21, 2015 19:13:48 GMT 1
Moje odczucia sa takie ze jest mocny w ch... Tym Q zdecydowanie latwiej trafic niz lancuchem thresha czy hookiem blitza, przy czym jest mniej manozerne i ma (chyba) mniejszy cooldown, mozna sie tym tez przyciagac do scian, wiez itd. wiec jest tez uzyteczne defensywnie. Tyle CC nie ma chyba zaden champ, moze zaczynac teamfight albo bronic adc przed kazdym, z paroma itemami i shieldem nie do zabicia, mnie sie bardzo podoba i bede tym gral. Tyle ze ja jestem gownianym suppem, wiec polecam sprobowac tym ktorzy nie sa Przy najblizszej okazji sprobowal bym go tez na topie, z jakims damagem, moze zaczac od ROA i potem tank jak Maokai, tez mysle ze da rade Pamietam ze kiedys gralem na Nautilusa i byl mega irytyjacy, nie szlo go zabic 1 vs 1
|
|
|
Post by martyyy on Mar 21, 2015 23:33:54 GMT 1
Solo lane chyba nie bedzie za dobry. Za latwo go kampic niestety. Wiem, ze ma Q, ale sprytny jungler zrobi tak zeby jego trafil lub poeczak na CD. Poza tym, slabo chyba nim CS'owac. Ale do duo lane mocny pick, szczegolnie ze ma duzy model postaci, zalsnia wiecej niz przecietny support .
|
|
|
Post by ostmaz on Jun 29, 2015 10:07:38 GMT 1
Przy najblizszej okazji sprobowal bym go tez na topie, z jakims damagem, moze zaczac od ROA i potem tank jak Maokai, tez mysle ze da rade Pamietam ze kiedys gralem na Nautilusa i byl mega irytyjacy, nie szlo go zabic 1 vs 1 No i wczoraj na NA LCS pojawil sie Nautilus top Ten ostmaz to jest jednak pierdolonym wizjonerem mety
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jun 29, 2015 10:57:39 GMT 1
Gregu nie chce nic mówic ale też wszyscy w NA katują Viktora ;p od 2 lat wiedziałem że tak będzie ;D
Ja tak nie uważam że jest meta, tylko popularnośc champów. Kolesie grają "meta" champami, za chwilę ktoś wymyśli countera na danego champa i on niby staje się metą i niby się zmieniła. To kwestia pick and bans phase. Orianny nie zmienili, a znowu wróciła do łask.
Itd itp.
|
|
|
Post by martyyy on Jun 29, 2015 11:05:11 GMT 1
Man byl grany w azji wczensiej. Swoja droga to KR soloq cisna nim od dawna . Jest troche podobny do Maokaia, taki kloc nie do zbicia . Edit: Meta jest, bo sa pewne przedmioty, ktore faworyzuja pewnych czempow. To samo tyczy sie nerfow, pewni czempowie dostaja takie, ze zawodowcy nie pikuja ich. A to dlatego, ze przeciwna druzyna wykorzystalaby te slbosci. A co do soloq to inna inszosc. Viktor ma poprostu duzy dmg i pasuje do compa, gdzie masz 2 tankow i tyle. Orianna ma shielda i dobry wave clear, pasowala do pewnego team compa i tyle .
|
|
|
Post by ostmaz on Jun 29, 2015 11:18:12 GMT 1
Orianna to bardzo dobrze zbalansowany champion, nic w niej nie ruszaja od bardzo dawna a i tak sie sprawdza. Wiadomo ze czasem sie faworyzuje czampy z lepszym burstem czy lepszym early ale jak wybanuja to zawsze orianka da rade, dobry lane phase na kazdego i shockwave da rade w kazdej mecie.
|
|
|
Post by martyyy on Jun 29, 2015 11:20:10 GMT 1
Mysle, ze na viktora ja wziali, zreszta bylo tak dwa razy. On tez ma bardzo dobry wave clear i tym wlasnie niwelowali to. Plus jej shield i harass na niego tez sa dobre.
|
|
|
Post by martyyy on Jun 29, 2015 15:13:47 GMT 1
|
|
|
Post by ostmaz on Jun 29, 2015 15:20:01 GMT 1
No, by sie zgadzalo, pierwszy post tego tematu jest z 20 marca! Prosze admina o zbanowanie koreanskiego zakresu IP, niech sami pokombinuja a nie ghostuja ostmaza... zreszta juz nie pierwszy raz ffs
|
|
|
Post by martyyy on Jun 29, 2015 18:35:29 GMT 1
Done .
|
|