|
Post by martyyy on Apr 8, 2015 18:54:56 GMT 1
Czemu nie poswiecic 15 minut, mysle ze warto.
|
|
|
Post by ostmaz on Apr 8, 2015 19:06:38 GMT 1
Wlasnie znerfili cinderhulka wiec pewnie tak szybko jak sie pojawila tak zniknie, a jak nie zniknie to znerfia jeszcze raz i zniknie
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Apr 8, 2015 19:09:44 GMT 1
Ogólnie pomysł fajny. Nawet jak cię z lini spycha koleś zawsze ma się canon miniona secured. I na dodatek dmg. Sam pomysł w sobie fajny, bo 2 smity na obejctivy, można w jungle szybciej jakiegoś campa zrobic. Nawet w jungle przeciwnika jak się zawarduje. Tyle że to musi byc champ który nie potrzebuje flasha :x ja niestety nie mam takich na topa ;p
|
|
|
Post by martyyy on Apr 8, 2015 20:05:26 GMT 1
Nerf? 50 HP zabrali i podniesli cene o 50g. Poki nie ruszyli procentu HP, to nerf rowny jest 72HP. Na te chwile to zaden nerf, moze dla prosow cos znaczy, ale dla nas nie za wiele . Ja poczytalem chwile o tym. Chodzi o to, ze kuppujesz thornamle, oczywiscie junglerski przedmiot, smajtujesz grompa i idzie do przeciwnego ADC. Ten sam zabija sie wlasnymi AA. Using Smite upon the Gromp will grant Gift of the Gift of the Toadstool for 90 seconds, which Poison icon poisons enemies who attack you: dealing 10 + (5% of bonus health) magic damage over 3 seconds.
|
|
|
Post by martyyy on Apr 8, 2015 20:06:22 GMT 1
Nerf? 50 HP zabrali i podniesli cene o 50g. Poki nie ruszyli procentu HP, to nerf rowny jest 72HP. Na te chwile to zaden nerf, moze dla prosow cos znaczy, ale dla nas nie za wiele . Ja poczytalem chwile o tym. Chodzi o to, ze kuppujesz thornamle, oczywiscie junglerski przedmiot, smajtujesz grompa i idzie do przeciwnego ADC. Ten sam zabija sie wlasnymi AA. Using Smite upon the Gromp will grant Gift of the Gift of the Toadstool for 90 seconds, which poisons enemies who attack you: dealing 10 + (5% of bonus health) magic damage over 3 seconds.
|
|
|
Post by martyyy on Apr 21, 2015 8:14:33 GMT 1
|
|