|
Post by ostmaz on May 6, 2015 10:55:10 GMT 1
Mi sie wydaje ze na lini akurat to Olaf jest mocarny, problem robi sie pozniej bo jednak nie ma dobrego gap closera i nie skaluje sie za dobrze :/ Bywa tak ze chce dojsc do carry i pada zanim cokolwiek zrobi wiec risky :/ Napewno Hecarim lepszy ale jak komus champ nie siedzi to nie ma co forsowac na sile, ja tez go kupilem i poszedl na polke po 2 grach niestety
Jeszcze jeden typ mi sie przypomnial, ostatnio wraca do lask w chinach i korei - Gnar. Jest trudny ale nie jakos bardzo, bardziej niz mechanicznego skilla potrzebuje ogrania i wyczucia. Dobry na lejnie, ma dmg, jest tanki, ultem potrafi wygrac teamfight sam.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on May 6, 2015 11:36:26 GMT 1
Hmmm Hecarim/Irelia może faktycznie znowu spróbuje Riven. Kiedyś grałem ale dziwnie mi się grało. Taka squishy ;P Jarvan też mnie irytował jak przeciwko niemu grałem.
Na razie z tych nowych champów mam Riven i Jarvana więc najpierw ich sprawdzę, a później zobacze co z następnymi :-)
Gnar ich jego mega gnar mi nie pasuja ;p
|
|
|
Post by barabasz79 on May 6, 2015 12:56:33 GMT 1
spróbuj teraz Shivane, shen już wiemy jak działa
|
|
|
Post by martyyy on May 6, 2015 18:30:30 GMT 1
Gnar cisniety jest teraz juz wszedzi, oprocz EU of course. KR biora go prawie insta, w NA ostatnio tez sie pojawia czesciej.
|
|