|
Post by vuznarmaniek on May 14, 2015 11:13:53 GMT 1
Ogólnie można wy może wypisac swój champ pool na daną linie. Można by posegregowac jakos picki champów na przykład na skład tankerskim, żeby zrobic poke team. Late i early game. Tak tam, lubię pospamowac na forum ;p
MID: Karma - Utility/poke/kite/roam/całą gre mocna Viktor - Poke/dmg burst/zone/słaby na tank team/mid late game Xerath - Poke/dmg burst/roam/kite/mid late game - słaby na assasin Anivia - dobry vs tank team/CC/zone/mid late game
Top: Malphite - vs AD team/dobry engage/przyzwity dmg/TANK - od levela 6 Rumble - dmg/zone/dobry na tanków - mid late game
Jungle: Elise tylko :x
Support: Karma - Poke/Roam/Utility Annie - All in/Mass stun Nami - CC/Utility Lulu - Utility/poke Nautilus - Tank/CC Zyra - Poke/CC
ADC: Ezrael, Caitlyn, Corki.
|
|
|
Post by mariakowski on May 14, 2015 17:32:42 GMT 1
Ja z góry muszę zazanczyc, że picki które wymienię nie oznaczają, że świetnie nimi sobie radzę, ale w pewien sposób jestem z nimi zaznajomiony. Mid: Veigar Lux Cho'Gath Top: Trundle Sion Mao kai Cho'Gath Dr. Mundo GP Lee Jungle: ofc Lee Elise Amumu Sejuani Gragas (nie grałem jeszcze nim, ale myślę że nie jest trudny do ogarnięcia) Mao kai Rammus Malphite Nautilius Skarner Trundle Udyr Vi Zac Support: Alistar Blitz Braum Janna Leona Morgana Nami Nautilius Sona Taric Thresh ADC: Caitlyn Graves Jinx Tristana Ocenę wad i zalet pozostawiam bardziej ogarniętym Sygnalizuję po prostu czym odważę się zagrac do poziomu soft troll
|
|
|
Post by vuznarmaniek on May 14, 2015 19:22:15 GMT 1
Ale wywaliłeś listę ;o Gruba długa ;-)
To jak Gregu wywali, to zrobi pewnie kopiuj wklej wszystkich champów z lola ;p Poza bobem Vladem ;p
|
|
|
Post by ostmaz on May 14, 2015 21:08:38 GMT 1
Otoz chcialem powiedziec ze gram rowniez Vladem (choc slabo hehe) Ja tradycyjnie wszystko, wszystkim, wszedzie Tak serio to ja nie lubie na normalkach tryhardowac champami rankedowymi. Wole sobie poszlifowac jakies inne picki, a noz sie okaze ze mi podchodza. Jutro jesli mozna chcialbym instalockowac Luciana, bo wydaje mi sie ze po milionach podejsc wkoncu zaczynam kumac jak sie nim gra, ale potrzebuje go troche otrzaskac w boju
|
|
|
Post by vuznarmaniek on May 15, 2015 7:12:40 GMT 1
Lucian, spoko, mogę nawet cię przy supportowac ;p chciałem pocwiczyc Karme na support. Ostatnio Karma mi się wydaje się bardzo OP, tylko muszę ją podrasowac ;p
A co do Normal. To hmmm rozumiem że nie chcesz w kółko tymi samymi champami, ranked i normal, można się znudzic. Z tego wniosek trzeba by zagrac ze 2 rankedy w tygodniu jak będzie 5 ;ppppppppp Naprawdę uważam że tym składem możemy coś zagrac, wcześniej mieliśmy Dlugiego, a jemu spor brakuje do Mariusza ;-) Jakbyśmy rozegrali 5 placementów, to jestem tego pewien, że byśmy trafilali na teamy bardziej równe do nas, nie za słabi nie za mocni. Tak to nas potrafi rzucic na diamenty i platyny co czasami jest zgubne i ciężko coś z tym zrobic (nie zawsze ale często tak jest) Albo full Bronze, gdzie nawet gdybyśmy chcieli to nie przegramy. A tak to MMR z teamu by nas łączył. Tylko trzeba zagrac placementy, żeby miec ligę, a potem już jest z górki.
|
|
|
Post by martyyy on May 15, 2015 8:01:57 GMT 1
Mnie prosze nie liczyc.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on May 15, 2015 8:43:55 GMT 1
nuuuuuuuub !!!!!
|
|
|
Post by mariakowski on May 15, 2015 9:16:42 GMT 1
Ja bym chętnie pograł i rankedy tylko mam pewien problem. Dysk twardy już ma swoje lata i lubi wysypac mi kompa w środku gry. Przez ostatnie 2 tygodnie jakieś 5 meczy już tak przegrałem (Maniek wie coś o tym ). Więc dopóki nie wymienię sprzętu to wstrzymam się z rankedami. Chociaż prawdopodobnie naprawię to w niedzielę. Jak komp będzie działał to do platyny już z górki
|
|
|
Post by vuznarmaniek on May 15, 2015 10:08:56 GMT 1
;D i bardzo dobre nastawienie, to naprawiaj dysk bo darmowe LP rozdajesz;p
|
|
|
Post by ostmaz on May 15, 2015 17:43:13 GMT 1
Wchodze na lola i widze ze champion pool Vuznara zostal mocno uszczuplony Viktor and Rumble disabled due to an in-game bug
|
|
|
Post by vuznarmaniek on May 15, 2015 20:02:21 GMT 1
Połowa moich OP champów poszła się walic ;OOOOO
|
|