|
Post by ostmaz on Aug 10, 2015 9:57:05 GMT 1
Az tak to moze nie...
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Aug 10, 2015 10:37:55 GMT 1
Mnie się wydaje, że jak Overpow był toxic, to przez niego reszta gorzej grała ;p Jeżeli by chodziło o samą mechanikę, to 100% się zgadzam, nie wiem jak morale teamu by wyglądały.
A oni jeszcze będą grac w tych dalszych play offach z giantsami chyba, tak?
Może tego koreańczyka ściągną do siebie. Na pewno by był lepszy od Stevea.
A ja ogólnie uważam, że Horo dużo zmienił w UOLu, dużo lepiej grali niż z Kikisem. Niż w zasadzie kiedykolwiek. Trener mówił w wywiadzie że dużo mu pomógł w przygotowaniach i trenowaniu przez te 2 tygodnie.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Aug 10, 2015 10:38:41 GMT 1
LoL jak karta dopiero teraz ją zobaczyłem ;D
|
|
|
Post by martyyy on Aug 10, 2015 11:16:48 GMT 1
No bo ma koreanskie plejsy . On kiedys byl w drugiej druzynie SKT. A UOL i tak nie wroze zeby dalej zaszli. Fnatic to nie Roccat i pewnie bedzie 3:0.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Aug 10, 2015 11:20:34 GMT 1
Ale mogą spokojnie Origen klepnąc według mnie w walce o 3, a później są play offy i wyjazdy na worldsy.
|
|
|
Post by mariakowski on Aug 30, 2015 21:12:51 GMT 1
ROCCAT odpadł
|
|
|
Post by martyyy on Aug 30, 2015 22:08:41 GMT 1
Wlaczyli niezle, moze zeby nie oddawali GP tak latwo...
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Aug 31, 2015 7:07:00 GMT 1
zeby nie oddawali gp i viktora. a po co banowali lulu? lepiej bylo jednego z tych 2 zamiast jej. ale i tak niezle. jakbylo 2:1 fla naszych juz myslalem ze ich maja. a wczoraj c9 vs tip z 0:2 wygralo 3:2 i na dodatek byl na mid vel koz w 5 grze
|
|
|
Post by ostmaz on Aug 31, 2015 11:55:12 GMT 1
I tak sie mocno postawili jak na to co mozna bylo obserwowac wczesniej. Za duza dysproporacja na pozycjach ADC/TOP
|
|
|
Post by mariakowski on Aug 31, 2015 13:27:02 GMT 1
Według mnie to ostatni mecz Origen po prostu wytrącił Roccat z równowagi jeśli chodzi o tempo gry. Roccat kompletnie się pogubił przy laneswapowej sytuacji, do tego doszło jeszcze parę wczesnych killi a dalej to tylko snowball. Plus wydaje mi się, że Nukeduck nic nie zagrał
|
|
|
Post by ostmaz on Aug 31, 2015 15:06:11 GMT 1
Mnie sie wydaje ze nuckduck w tej serii gral jak na siebie bardzo dobrze. On, Jankos i Vander ciagneli ta druzyne ale jak pisalem wczesniej Steve to gracz, ktorego trzeba wykierowac bo nie wnosi od siebie nic extra i w najlepszym przypadku moze zagrac poprawnie i nic nie zepsuc, to na tym poziomie troche malo zwlaszcza ze Soaz ma zwyzke formy i od jakiegos czasu gra naprawde bardzo dobrze, na GP kierowal gry. No i Niels klasa wyzej niz Rallez
|
|
|
Post by mariakowski on Aug 31, 2015 15:09:05 GMT 1
W serii jak najbardziej, chodziło mi tylko i wyłącznie o ostatni mecz. Próbował splitpush'owac, ale niestety już raczej nie dało się dużo ugrac w tamtej sytuacji.
|
|
|
Post by ostmaz on Aug 31, 2015 15:23:07 GMT 1
no w 5 grze popadli behind dosyc mocno i bardzo szybko, juz raczej nie dalo sie wrocic bez jakiegos spektakularnego throwa na baronie czy czegos w tym stylu. Splitpushowal ta Diana i konczylo sie tak ze musial flashowac do tylu przez full tank Maokaiem Jak powiedzial deficio jak to sie stalo ostatnia nadzieja na wygrana wlasnie umarla
|
|
|
Post by mariakowski on Aug 31, 2015 15:25:35 GMT 1
Dokładnie o to mi chodziło
|
|
|
Post by martyyy on Aug 31, 2015 21:02:49 GMT 1
UOL to jakas pomylka, druzyna ktora zakonczyla split na zbyt wysokim miejscu. Za to polecam TIP vs C9 .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Aug 31, 2015 21:55:29 GMT 1
Well, Wywalili Kikisa i nie mogą się dograc z żadnym junglerem jeszcze. Power Of evil za to jest mistrzem dla mnie. Mam wrażenie że zmieni team na przyszły split.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 13, 2016 19:57:44 GMT 1
I jutro zaczyna się LCS, jestem ciekaw jak Kikis na Topie sobie poradzi, jak H2K z naszymi będzie wymiatac i jak nowe Fnatic będzie się reprezentowac, jak Power of Evil w Origen sobie poradzi, czy godnie zastąpi Xpeke czy będzie lepszy może. I też jestem ciekaw jak nowy team shooka, nuke ducka i kasing sobie poradzi.
A w NA LCS jestem ciekaw jak Frogen się zaprezentuje w nowym teamie właściciela który był graczem NBA. Jak nowy TSM z yellowstarem sobie poradzi i jak Hai na support będzie sobie radził, jako call maker.
Dużo dużo ciekawych rzeczy ;D W zeszłym roku nie było aż takich zawirowań, w tym roku jest mało teamów które nie przeszły doszczętnej zmiany.
|
|
|
Post by martyyy on Jan 13, 2016 23:59:32 GMT 1
W Korei dzis grali i nadaja w 1080p . SKT zestompowalo kolesi mocno. A w kolejnej parze meczy byla grana lux na midzie .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 14, 2016 8:52:51 GMT 1
No właśnie jestem ciekaw jaka "meta" się zacznie na serverach bo grają w LCS ;D
|
|
|
Post by martyyy on Jan 14, 2016 10:19:04 GMT 1
Faker udowodnil, ze moj wybor Corkiego byl sluszny .
|
|