|
Post by ostmaz on Jan 14, 2016 10:52:32 GMT 1
Faker udowodnil, ze moj wybor Corkiego byl sluszny . Lol gralem Corkim na midzie jak Faker jeszcze nie wiedzial ze tak mozna... pfff
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 14, 2016 12:07:27 GMT 1
Mnie też się kilka razy zdarzyło ;P
|
|
|
Post by martyyy on Jan 14, 2016 16:31:14 GMT 1
Ale nie o to chodzi, na midzie grali Corkim juz dawno. Ale pozniej zniknal z pola, a teraz powrocil w chwale. Jesli Faker czyms zagra, to eszta swiata rzuca sie na tego czempa .
|
|
|
Post by mariakowski on Jan 14, 2016 21:04:16 GMT 1
H2K rozjebało!
Pozdrawiam.
|
|
|
Post by ostmaz on Jan 19, 2016 18:18:37 GMT 1
Jutro nasz nowy team Illuminar gra finalowe BO5 o wejscie do Challenger series (chyba o 18). Rywal juz troche bardziej wymagajacy, sa znajomwe nicki: lol.gamepedia.com/Team_Huma
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 19, 2016 18:32:35 GMT 1
Hmm według mnie werlyb i santorin nie byli jacyś nie wiadomo jak mocni. Myślę że niq i kuben na top lepiej się prezentowali w LCS. Do tego Creaton i Tabasko myślę też pokaże co potrafi :-) same dobre rzeczy o nim słyszałem, prawda Gregu??
|
|
|
Post by ostmaz on Jan 19, 2016 19:01:23 GMT 1
Santorin to taki placeholder latajacy po mapie i robiacy campy... mysle ze jungler polskiej druzyny jest lepszy Kubon na werlyba gral juz 6 razy o LCS (2 x po 3-0 vs Giants) i 6 razy mocno wtopil topa, wiec tu jest kiepsko pewnie spacerku nie bedzie ale szanse ich klepnac mysle spokojnie sa, chetnie obejrze przy piwku Dzis pierwsze bo5 juz graja: www.twitch.tv/riotgames
|
|
|
Post by martyyy on Jan 19, 2016 19:12:48 GMT 1
Ostmaz dawaj jakies duo
|
|
|
Post by ostmaz on Jan 19, 2016 19:35:38 GMT 1
To powazny temat o LCS/CS a nie o duo na botki
|
|
|
Post by martyyy on Jan 19, 2016 19:36:30 GMT 1
Lol zadne botki .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 22, 2016 8:27:36 GMT 1
Wczoraj obejrzałem 1szy mecz LCS w tym sezonie (łał ale sukces) H2K vs Fnc.
Fajny meczyk szkoda że nasi oberwali w plecy, ale niestety Febiven pogrążył naszych tym agresywnym wjazdem na MID.
Lissandra ma zajebisty engage i peel. Ciężko nie dostac od niej ulta i jak team zrobi follow, to w zasadzie jest koniec.
Rozumiem że właśnie Morgane wzięli na black shielda przeciwko lissandrze, ale niestety w teamfight była bez użyteczna.
Biding żaden też nie przyspożył fragów w mid game, więc zmarnowany pick, Braum lub Thresh by się lepiej nadał, ba Nautliusa powinni wziąc i mass stun z ulta spokojnie by wchodził w parę osób dobrze rzucony. Support albo musi miec dobre hard CC i mega dmg, albo hard CC i golem, inaczej taki support jest useless :-( Już nawet Zyra by była lepsza z rootami i disengage z ultem.
|
|
|
Post by mariakowski on Jan 22, 2016 10:05:28 GMT 1
A Ryu kogo wybrał na mida?
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 22, 2016 10:58:13 GMT 1
Lulu, bleeee, też dla mnie słaby pick, mieli tank elise, Lulu utility, Morgana black shield. Corki z dmg i Fiora co długo się skaluje. Żadnego front line porządnego ;-( według mnie słaby comp.
A tam był Gnar tanky i CC W jungle kindred z ultem OP i dmg, na środku lissandra czyli dużo CC i przyzwoity dmg. Na bot alistar moega tanky i CC, a na ADC Kaslista skoczek.
Na dobrą sprawę mieli tak skacząco skład, że nie było kogo łapac w binding ani kokon.
|
|
|
Post by ostmaz on Jan 22, 2016 16:01:55 GMT 1
A i tak by wygrali gdyby nie tragiczna decyzja Fiory o TP na barona i podjeciu walki. gdyby tylko stali obok i kasowali recalle Fiora na 99% skonczylaby gre
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 22, 2016 17:51:30 GMT 1
W sumie też mnie zdziwił ten TP. Sam na tyły, nic głupszego nie mógł zrobic niestety. Chyba że by miał rumblea, i w tym lesie w wąskim gardle walnął Uqualizera. Ale tak to dupa.
|
|
|
Post by martyyy on Jan 24, 2016 14:14:58 GMT 1
Wszystkie mecze mozna zobaczyc na youtube pare godzin po ich zakonczeniu. Chyba juz wklejalem link, ale warto odswiezyc . www.reddit.com/r/LoLeventVoDs/
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Feb 15, 2016 9:57:19 GMT 1
Ostatnio narzekałem że nudne mecze są w LCS że się nie zabijają, Wczoraj ogładałem mecz C9 Vitality, był tak zajebisty, że o matko. Non stop się bili było więcej fragów niż minut gry. W 9 minucie było chyba 11 zgonów. Czasami były nawet 2 fighty na raz na mapie, i jak jeden się skończył i próbowali pokazac 2gą potyczkę, to już była w połowie ;-D Na prawdę dużo funu. do 25 minuty mniej więcej wyrównany mecz. Nie będę więcej opowiadał to trzeba obejrzeć
|
|
|
Post by martyyy on Feb 15, 2016 10:41:38 GMT 1
C9 i Vilality? One sa w roznych ligach . Wczoraj byl niezly mecz, mimo ze nie za dlugi C9 vs Immortals. No i Sneaky gral Jhin'em .
|
|
|
Post by mariakowski on Feb 15, 2016 11:21:20 GMT 1
Dzięki za info, jak będę miał kiedyś chwilę to na pewno zerknę na ten mecz. Swoją drogą, jakbyś zobaczyli jakiś mecz, który szczególnie Wam się podobał, to piszcie na forum Z racji tego, że ostatnio jestem zaganiany strasznie, nie mam czasu oglądac wszystkich, jak sezon temu. Z góry dzięki za podesłanie perełek
|
|
|
Post by mariakowski on Feb 15, 2016 11:22:47 GMT 1
A w ogóle to muszę nadrobic koniecznie mecze H2K!
|
|