|
Post by ostmaz on Jul 29, 2015 12:06:43 GMT 1
Zakladam bo czasem warto zbudowac cos innego niz na LCS bo why not? Wczoraj mnie olsnilo - Banner of Command, kupilem sobie to troche dla smiechu, troche na probe... ale potem wczytalem sie dokladnie w to co oferuje: - 200 HP - 60 AP - 20 MR - 10% CDR Samo to juz jest zajebiste na supporta AP, daje troche tankowosci, cooldowny i dobry boost do jebniecia. Ale oprocz tego Banner buduje sie z Aegisa, wiec daje dokladnie taka sama aure MR/Healt regen dla calego teamu jak Locket Solari (jak kazdy wie, jest to zajebiste na AP teamy), plus ma jeszcze tego zboostowanego minionka, ktorego jak zauwazylem np. u Delorda puszcza na jakas linie zawsze jak tylko spadnie cooldown czy wychodzi z bazy i to dziala, jesli linia jest opuszczona zawsze zacznie puszowac na nasza korzysc.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jul 29, 2015 12:14:26 GMT 1
Ciekawe, jestem za. Faktycznie ma fajne staty. Pamiętam że ten portal też jak ktoś miał, też był irytujący, ale w sumie nie wiem co poza tym daje :x
|
|
|
Post by martyyy on Jul 29, 2015 12:18:56 GMT 1
|
|
|
Post by martyyy on Jul 29, 2015 12:20:09 GMT 1
Zz'Rot Portal
+60 Armor +60 Magic Resist +100% Base Health Regen
UNIQUE Passive - Point Runner: Builds up to +30% Movement Speed over 2 seconds while near turrets or Void Gates (including fallen turrets).
UNIQUE Active: Spawns a Void Gate at target location for 150 seconds. Every 4 seconds the gate makes a Voidspawn that travels down the nearest lane and decays over time. Voidspawn explodes when attacking structures. Voidspawn ignore champions and void targets (150 second cooldown).
The first and every fourth Voidspawn gain 100% of Armor and Magic Resist as damage.
|
|
|
Post by mariakowski on Jul 29, 2015 12:34:10 GMT 1
Banner of Command chętnie zbuduję na Jannie lub Morganie. Szczerze mówiąc przyznam, że czasem brakuje mi pomysłu na ostatni przedmiot, więc byłby dobry
|
|