|
Post by vuznarmaniek on Sept 29, 2015 16:01:33 GMT 1
Ogólnie mam wrażenie że chyba wszystkim się trochę przejadł LoL, ja teraz mam sporo mniej czasu na granie. I mając godzinę do półtorej grania, To daję 1-2 rund pod warunkiem że są w miarę szybkie.
Moja propozycja, sprawdźmy nowy tytuł: HoTs (Heroes of the storm) rundy są szybsze urozmaicone mapy, i nowe odkrywanie gry, co daje przeważnie nowe dawki emojcji ;-D
Jest na dodatek mocno uproszczona, tam jest bardzo intensywna rozgrywka non stop fighty, brak farming phase. Wolę osobiście LoLa, ale tak naprawdę za długie rundy tam potrafią byc :-(
I teraz pytanie takie, Co wy na to żeby spróbowac chociaż? W 5 odpalic i zobaczyc jak będzie nam się grało, jak będzie słabo to przynajmniej będzie odskocznia od LoLa ;p
|
|
|
Post by barabasz79 on Sept 29, 2015 16:33:43 GMT 1
Hej, mozna spróbować. Mam nadzieje ze maja odpowiednik temo
|
|
|
Post by mariakowski on Sept 29, 2015 16:38:06 GMT 1
Ja gram i polecam. W Lola chętnie zagram dla towarzystwa, a i samemu czasem odpalę, choc nie tak często jak kiedyś. Śledzic lolową scenę też zamierzam Za to w Hotsa gram ostatnio bardzo dużo, z początku przez znajomych ale już chwyciła mnie zajawka. Gra ze znajomymi sprawia dużą frajdę, bo teamplay jest jeszcze ważniejszy niż w Lolu (oczywiście jeśli udaje się zgrac ). Jedna osoba raczej gry nie wyciągnie. Doświadczenie z Lola bardzo się przydaje, chociażby mechanika. W Lolu jestem bardzo słabym adc, a tutaj rzadko bywa tak żebym nie miał najlepszych obrażeń z drużyny/gry. A to wszystko przez brak lasthitu i farmienia jako takiego. Mogę się skupic po prostu na tym co dmg dealer powinien robic. Jestem już całkiem obeznany z tą grą, więc zawsze byłoby Wam łatwiej się ogarnąc. Polecam i zapraszam żeby się dołączyc! P.S. Wiem, że Lol to gra dla prawdziwych mężczyzn, a Hots jest dla panienek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Sept 29, 2015 20:18:48 GMT 1
No to warto spróbowac, zobaczymy czy nas zadowoli ;D
Jakie macie nicki w HoTS? Ja mam
ManiekA #2460
|
|
|
Post by mariakowski on Sept 29, 2015 22:18:55 GMT 1
Mariakowski #1216