|
Post by vuznarmaniek on Oct 11, 2015 18:27:36 GMT 1
Czy ktoś grał w Bete, co była dostępna przez weekend? Ja zdążyłem zagrac aż godzinę ale nawet ciekawie się gra.
Pewnie sobie kupie bo ma spory potencjał do strzelania trochę :-)
|
|
|
Post by mariakowski on Oct 12, 2015 10:20:13 GMT 1
Tę grę odpuszczę akurat Teraz w Diablo III cisnę, plus Hots cały czas. Jakby ktoś się chciał dołączyc to zapraszam
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Oct 13, 2015 9:22:50 GMT 1
Ogólnie na Hots nie mam tyle czasu, a zanim zdobył bym level + jakiegoś herosa który mi pasi, to chyba w obecnej częstotliwości grania, to może do gwiazdki bym miał 2 herosów ;D
Star Wars są fajne, bo jakoś nie trzeba trzepac tych lvli ani unlocków żeby się postrzelac. Tyle że uważam że zatłoczne servery zrobili i na małej mapie około 20 playerów, to po prostu masakra jest, lepiej gdyby zrobili rozgrywkę po 6 osób, bo tak to jest mordownia, ale śmiesznie się strzela.
|
|
|
Post by martyyy on Oct 15, 2015 14:40:13 GMT 1
Konkurencja, pewnie odlegla, ale moze w lutym bedzie open Beta taka bez zapisow. Teraz ma ruszyc tylko dla wybranych, sa zapisy.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Oct 16, 2015 6:15:55 GMT 1
Nie widzę w żaden sposób żeby to była konkurencha ;p To mi wygląda na coś w rodzaju Quake albo Unreal.
Jak pograsz ze 2 rundy w battlefronta zobaczysz, że to jest taki BF2 tylko bardziej dynamiczny. I nie ma commandera, nie jestem pewien jak działa spawn na partnerze, nie wgłębiałem się w to bo szkoda czasu mi było.
|
|
|
Post by martyyy on Oct 20, 2015 9:48:01 GMT 1
Nie bede robil nowego tematu .
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Oct 20, 2015 9:51:14 GMT 1
Widziałem ;D Naaaaaajssss czekam wyczekuje i jestem nieniepokojony że jest tak daleko ;D
|
|
|
Post by ostmaz on Oct 20, 2015 9:55:30 GMT 1
Pamietam ze jaralem sie Star Warsem jak bylem maly, jeszcze tym z Harrisonem Fordem Teraz jakos te nowe czesci kompletnie mnie nie jaraja, nie kumam tego hajpu wolalbym w tym czasie N-ty raz obejrzec sobie Rambo 2
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Oct 20, 2015 10:17:58 GMT 1
Ja lubię świat star wars, miecze świetlne Sith Jedi itp. Książki sobie czytam jak mam czas czy też jak graliśmy w star wars to mmo. Na prawdę wciąga ;D Nie jestem nie wiadomo jakim maniakiem i geekiem co kupuje miecze i biega z czarnym nocnikiem nocnikiem.
|
|
|
Post by martyyy on Oct 20, 2015 10:51:38 GMT 1
Greg ale w tej czesci jest Harrison Ford .
|
|
|
Post by ostmaz on Oct 20, 2015 11:50:32 GMT 1
Lol nie wiedzialem Maja rozmach skurwesyny... Ale w Rambo 4 tez byl Stallone
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Oct 20, 2015 11:53:44 GMT 1
W końcu Disney inwestuje, w ogóle zrobili reboot świata, wywalili z kanonu ksiązki komiksy itp, i robią od nowa, jedną wielką całość, ksiązki seriale filmy mają tworzyć jeden spójny świat.
Także chcą zrobić coś o level wyżej co Marvel robi ze swoimi komiksami i filmami.
|
|