|
Worlds
Oct 16, 2015 6:19:27 GMT 1
Post by vuznarmaniek on Oct 16, 2015 6:19:27 GMT 1
Nie wiem dlaczego dopiero teraz zakładam ten temat, pewnie też oglądacie a można kilka fajnych rzeczy podłapac.
Wczoraj Origen wygrał według mnie taktyką, żeby zniszczyc frontline, Czyli kto ma lepszych tanków + szybciej zjedzie tankom życie ten wygrywa ;D
Już kilka razy o tym wspominałem, żeby tak spróbowac, bo nie zawsze mamy jak dojśc do ich carry, a jak nasi bruiserzy idą za ich carry, to niestety nasi carry są odkryci.
A tak poza tym uważam że Origen, trafi na SKT i niestety odpadnie, ale myślę że Fnatic ma szansę dojśc do finału i z SKT się zmierzyc.
I obstawiałbym że Fnatic wygra jak tak się stanie ;D
|
|
|
Worlds
Oct 16, 2015 8:34:27 GMT 1
Post by martyyy on Oct 16, 2015 8:34:27 GMT 1
|
|
|
Worlds
Oct 16, 2015 9:49:33 GMT 1
Post by vuznarmaniek on Oct 16, 2015 9:49:33 GMT 1
Widziałem tylko 2 pierwsze mecze ;p w tym meczu widzę że też FW nie mieli tanka za bardzo. Irelia i rek sai takie off tanki, ale to wszystko.
I anivia FTW !! Jakiś czas temu mówiłem że to ideał na tank mete ;D Maseczka i wypala się cały HP w teamie. Jeszcze czekam aż brand się zacznie częściej pojawiac. Jego pasyw jest OP według mnie do tej mety. Wystarczy zrobic mu Magic Pen na suppie i ostro burnuje team. Ewentualnie na mid to po prostu imba dmd. Tylko trzeba go mocno bronic, i nie na assasin team ;p
Dziwi mnie to że nikt tego nie chce stosowac, raz próbowało chyba EDG i im nie wyszlo, ale jak dobrze kojarzę mieli mało CC wtedy.
|
|
|
Worlds
Oct 16, 2015 10:26:29 GMT 1
Post by martyyy on Oct 16, 2015 10:26:29 GMT 1
Bo Brand jest latwym celem dla gankow itp. A maske na Anivii zrobil w ostatnim meczu dla HP bardziej, bo go gnebili niemilosiernie . RekSai jest tankiem, zadnym off tankiem. Buduje sie na niej tylko defensywne przedmioty + cindehulk. Wyjatkiem jest kiedy do splita kupuja titanic hydra, ktora jest defensywna wersja Hydry. Ale to tylko czasami robia, gdy przeciwna druzyna nie ma odpowiedzi, jak OG w 3 meczu.
|
|
|
Worlds
Oct 16, 2015 11:37:14 GMT 1
Post by vuznarmaniek on Oct 16, 2015 11:37:14 GMT 1
W każdym meczu miał maske. żeby mordowan tankow :-)
Ano to sory o rek sai. Tak czy siak z odpowiednim team compem i item buildami tankowie szybko schodzą
|
|