|
Post by vuznarmaniek on Jan 9, 2016 1:23:46 GMT 1
1. Bardzo podatny na lini i często przez to targetowany. Dosłownie w każdym meczu kampili. Tłumaczenie się że ich jungler jest a twój nie, to nie jest powód dlaczego przegrywa się linie, to jest zwalanie swoich błędów na innych. Jak nie jesteś w stanie przeżuc ganka, trzeba coś zmienic.
2. Brak jakiego kolwiek CC.
3. Brak bruisera/tanka czyli jak nie ma jungle tanka to nie mamy frontlinera.
4. W każdym meczy kill/particitation jest bardzo niski, niby duży dmg, ale to pokazuje że to jest pusty dmg przez grzyby, które nie wpływają na rezultat team fightów.
5. Prawie w ogóle nie schodzi z lini bo jest wdeptany w wieże i brak TP. Czyli cały mid game walczymy 4v5.
Przy solo que może to działa w 5v5 niestety to jest gra 5v4 :-( Nie chodzi o to że chcemy tobie zrobic na złośc tylko uważam że to ty myślisz egoistycznie i się nie słuchasz tego o co cię proszą 4 osoby. Jak grałeś Heimerem albo Pantheonem na prawdę dużo łatwiej było.
Chociaż uważam że jak graliśmy w 5 osób to Pantheon najlepiej do tego pasował, dużo cię było na mapie dzięki TP i ultowi i stun dawał dużo możliwości.
|
|
|
Post by ostmaz on Jan 9, 2016 15:00:12 GMT 1
Cos bym nawet napisal ale juz stracilem nadzieje ze to cokolwiek da, wiec sobie daruje Barabsz jest tak uparty ze nawet gdyby Faker zalogowal sie na te forum i napisal ze Teemo to najgorsze gowno w tej grze, napisalby ze sie nie zna a te 0-10 to przez junglera
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 9, 2016 15:34:49 GMT 1
Ja bym tylko chciał Barabaszu żebyś też wziął pod uwagę że grasz z 4 innymi osobami, i wszystkie te osoby chcą żebyś zmienił tą postac, to nie jest już a niech sobie gra jak chcę i każdy myślał że ci się znudzi albo sam dostszerzesz obiektywnie że słaby jest teemo. Ale niestety nic nie dostrzegasz. Osobiście uważam że jak ma byc teemo to ja już wolę grac z randomem, bo nudne jest granie 4v5 i dostosowywanie się do tego, nie mogę grac innymi postaciami, tylko dlatego, bo wiem że muszę zagrac hard carry, bo jak tego z Gregiem jako DMG dealerzy nie udźwigniemy żeby prze DPSowac 4v5 team fight to nie wygramy. I to jest najgorsze w tym. Niestety teemo to jest kula u nogi, a nawet jak hard feed na TOPie zrobisz to uważam że gramy 4v6 bo koleś jest tak ahead że nie jest się w stanie tego wyciągnąc :-(
|
|