|
Post by vuznarmaniek on Feb 20, 2016 12:09:01 GMT 1
Sprawdziłem sobie wczoraj dlaczego żeśmy dostawali taki wpierdol wczoraj.
Niestety to nie była nasza wina tak bardzo.
Jak popatrzyłem to w każdej przegranej grze były ze 2 platyny a czasami nawet diament, a reszta byłe goldy.
Z tego co widzę na normalu matchmaking nie trzyma się zasady, że tylko 1 dywizja różnicy może byc więc daje ciężkie przypadki czasami.
Dlatego uważam że łatwiej by było wygrywac rankedy, niż normale, bo daję dopasowane ligi do graczy, a nie praktycznie 1szy lepszy premade na premade.
Ja bym spróbował jakiegoś rankeda chociaż raz zagrac. Wiem że to gra z handy capem, bo nie mamy bruiser tanka przez TOP ale może jakoś to będzie ;-p
|
|
|
Post by barabasz79 on Mar 8, 2016 16:31:05 GMT 1
grajmy rankedy tylko i wyłącznie, nie opłaca się grac zwykłych gier. czy ktos z nas jak gra sam to gra zwykle gry ? zawsze gramy rankedy, bo lepiej sie gra. inny gry dla nas to strata czasu poprostu. to samo sie tyczy jak gramy razem
|
|
|
Post by ostmaz on Mar 8, 2016 17:32:04 GMT 1
Mnie wjebywanie rankedow tiltuje i czasami zwyczajnie wkurwia Wiec jak juz mam je wjebywac to wole to robic sam, nie lubie sie tiltowac w towarzystwie, dziekuje
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 8, 2016 18:19:44 GMT 1
To może zróbmy tak, że będziemy grac rankedy do 1szego losta a później normale żeby się nie tiltowac?? :-)
|
|
|
Post by ostmaz on Mar 8, 2016 18:39:13 GMT 1
To zagrajcie sobie jedna i ja dolacze od 2 gry
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Mar 8, 2016 19:35:12 GMT 1
lol ;-D jaka wiara w teamm ;-D
|
|