|
Post by vuznarmaniek on Jan 21, 2016 10:24:22 GMT 1
Wczoraj się przekonałem że jednak Fiddle rządzi, jeden dobrze rzucony ult, może przeważyc na całym teamfigh.
Jak jeszcze był Zac to czasami jak się zgrał ze mną z wjazdem, to naprawdę można było dużo na psuc.
Jakiś Braum z ultem i ADC z ultem masowym typu ez/miss fortune i naprawdę można na psuc krwi.
Gdyby kiedyś nam się chciało zagrac combo wombo, to bym widział takiego compa Finddle, Zac, Ezreal/MF i Braum
|
|
|
Post by ostmaz on Jan 21, 2016 14:39:59 GMT 1
Fiddel zawsze na propsie, z tym ze wciaz uwazam ze jego potencjal z jungli jest duzo wiekszy niz z mida BTW czemu w wombo combo jest tylko 4 graczy i nie ma teemo?
|
|
|
New Meta
Jan 21, 2016 16:45:13 GMT 1
via mobile
Post by vuznarmaniek on Jan 21, 2016 16:45:13 GMT 1
ciezko pisac combo wombo w 5 jak wiadomo ze 5 i tak bedzie ten sam :-p
mnie sie wydaje ze zalatwo go zgasic w jungle. ale jak sie go nie zgasi to prawda jest op. w jungle długo sie builda robi. na kid szybcien i z tp mozna laxnie roamowac. miałem kilka ladnych roamow. ale dopiero go ogarniam wiec bedzie lepiej.
|
|
|
Post by martyyy on Jan 21, 2016 16:56:00 GMT 1
Amumu tez latwo na pierwszych lvlach zgasic, a ludzie nim graja sporo.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 21, 2016 21:14:40 GMT 1
O właśnie amumu do combo wombo rządzi ;D
No na naszym elo trzeba przyznac że rzadko invade się zdarza, każdy siedzi w swojej jungle ;p
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 23, 2016 13:09:41 GMT 1
HMmmm jednak Ziggsa muszę odpuścic, za dużo skill shotów. Ma mega dmg, ale jak ktoś umie trochę wymijac to dupa blada.
No nic, zostaja mi Anka Viktor Xerath i Fiddle. Dalej będę myślał nad jakimiś nowymi pickami nie standardowymi żeby zaskoczyc ;D
|
|
|
Post by martyyy on Jan 23, 2016 22:09:39 GMT 1
Ahri, grales nia sporo. Z Frost Queen izi pizi. Duzo latwiej trafic charm. Mozesz sprobowac odkurzyc Zyre, zobaczyc pare gier. Malzahara i Cassiopee troche pomeczyc.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 23, 2016 22:21:15 GMT 1
No będę musiał spróbowac ich jeszcze raz. Pewnie w przyszły piątek pomęcze was ;D
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 24, 2016 17:42:36 GMT 1
Dzisiaj zagrałem rankeda, i uważam że kindred musi byc BAN always. Jej ult jest przesrany, nieśmiertelnośc dla każdego, przegięcie po maxie. Kolesie zjeżdżaliśmy do 15% HP my mieliśmy 3/4 rzucał ulta i nas zabijali w trakcie tego ulta. Posrane to. Naprawdę przegięcie. Więc BAN FOR LIFE!!
|
|
|
Post by martyyy on Jan 24, 2016 18:28:30 GMT 1
Bo wszyscy musza stac w ulcie, on dziala na obie strony i healuje tez obie strony . Ale zazwyczaj ludzie mysla, ze tamcie sa niesmiertelni, a oni nie, wychodza z zasiegu i gina. ACTIVE: Lamb blesses the ground under an allied champion or herself for 4 seconds. While inside the area, all units (including champions, minions and monsters; both allied and enemy) cannot be reduced below 10% of their maximum health. Units in the area who reach the threshold cannot be healed while within for the remaining duration. All units within the zone are healed immediately after the blessing ends.
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 24, 2016 20:24:23 GMT 1
To dobrze wiedziec, bo nie wiedziałem, co nie zmienia faktu że jak oni mieli 1/4 życia a my 3/4 to się wyrównywały szanse, bo nas mogą zjechac bez karnie do 10% a oni i tak mają 10% więc to i tak cheat ;p
|
|
|
Post by martyyy on Jan 24, 2016 20:51:07 GMT 1
Ale jesli druzyna nie popusci w majty i bedzie walczyc do konca to juz co innego. Poza tym zjechanie 5 czampow do 10% w 4 sekundy, ktorzy nie uciekaja, nie jest tak latwo.
|
|
|
New Meta
Jan 24, 2016 22:50:40 GMT 1
via mobile
Post by vuznarmaniek on Jan 24, 2016 22:50:40 GMT 1
uwierz mi. kassadin lucian kindred i volibear bez problemu daja rade. 4 sec to bardzo dlugo
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 25, 2016 9:25:19 GMT 1
A propo Anki i Mety, to mam wrażenie grając nią że cheatuje :-( Że za łatwo jest. Ale skoro dobrze nią idzie to chyba będę ją katował, nie? :-)
|
|
|
Post by ostmaz on Jan 25, 2016 10:04:16 GMT 1
Jak gram na anke w enemy team to tez mam wrazenie ktos cheatuje Jak chcesz nabijac punkty to ja katuj, free elo w Twoim przypadku jak ogarniasz. Na normalkach to juz jak uwazasz, ja nie lubie stagnacji wiec czekam az wjedziesz na jakiegos Azira (bo inaczej ja to zrobie a tego nie chemy)
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 25, 2016 10:37:29 GMT 1
Azir strasznie mi nie leżał swojego czasu, ale chętnie go odkurze, bo napalałem się na niego jak tylko wyszedł
|
|
|
Post by mariakowski on Jan 25, 2016 13:14:45 GMT 1
Jestem za Azirem! Jak mechanicznie okiełznasz tę bestię, to będziesz pomiatał przeciwnikami
|
|
|
Post by vuznarmaniek on Jan 26, 2016 12:05:06 GMT 1
Wczoraj zagrałem Azirem i o dziwo dobrze mnie się grało, chyba tyle się na patrzyłem na prosów że trochę lepiej go ogarniam, nawet przed gankiem uciekłem, W Q E przez ściane nie używając panic flasha.
Co prawda, raz Grega zabiłem ;p Ale się nauczę zonowac nim. Muszę przyznac że ten jego ult jest OP, na teamy w rengarami, master yi, Fizz, Kassadin itp. Idealny counter na takich skaczących ciuli.
Szkoda że go mam tylko na jednym koncie ;p na całe szczęście na tym, co gramy razem ;D
Moje główne konto chyba będzie Ania only ;p
|
|
|
Post by martyyy on Jan 26, 2016 12:24:15 GMT 1
|
|
|
Post by barabasz79 on Jan 26, 2016 13:55:19 GMT 1
me podoba się Fidel
|
|